Fitness 09. srpnja 2014.

20% popusta na Xpert Mantra bicikle

Mantra22_Hr_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iskoristi jedinstvenu priliku koja će zadovoljiti sve rekreativce i bicikliste! Mondo ti daruje ekskluzivnih 20% popusta na dva modela Xpert Matra bicikala.

Xpert Matra bicikli (2.1 crno/žuti i 2.2 crno/narančasti) izrađeni su po najnovijim standardima s Alex double wall 27.5“ kotačima. SR Suntour vilica i kvalitetna Shimano oprema čine ove bicikle još privlačnijima uz prihvatljivu cijenu te uz posebnu pozornost koja je posvećena detaljima. Izdržljive Shimano komponente garancija su pouzdanosti dok je sam bicikl namijenjen za zahtjevne rekreativce.

Ekskluzivno na Mondu cijena bicikala snižena je sa 3.299,99 kn na 2.639,99 kn uz besplatnu dostavu. Uz bicikl dolazi i jamstvo na godinu dana. 

Uz to, Mondo ti daje i dodatnih 5% popusta za gotovinu. Javi se na 0800 4468 ili na info@mondo.hr i zatraži svoj 'kod' za gotovinski popust. 

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.