Dijeta 23. srpnja 2014.

U 6 tjedana 8 kg i 36 cm manje!

Luc-Uspr_4
1/5
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Lucija je nakon ukupno šest tjedana Nupo vrlo niskokalorijskog režima smršavjela čak 8 kilograma i izgubila ukupno čak 36 centimetara u struku, bokovima, bedrima, nadlakticama i prsima. Zadovoljna je rezultatima i ponosna na sebe jer je promijenila način života. Nakon završetka projekta namjerava nastaviti mršavjeti i kada dođe do ciljane težine, želi je održavati zdravim načinom života

Opseg struka manji za 15 centimetara

Lucija je s početne tjelesne težine od 87,5 kilograma došla na 79,5 kilograma. Početni BMI bio joj je 31,0 kg/m2, a nakon šest tjedana on je 28,2 kg/m2 pa je tako iz kategorije pretilosti I. stupnja prešla u kategoriju s prekomjernom tjelesnom težinom. Masno tkivo smanjila je u šest tjedana za 4,3 postotna poena, a mišićnu masu povećala za gotovo 2 postotna poena i time joj se značajno promijenio omjer mišićnog i masnog tkiva. Sa šest Nupo obroka Lucija je ubrzala metabolizam pa sada puno brže radi i u fazi mirovanja.

Lucija je za jednu jedinicu smanjila nivo visceralne masnoće, odnosno masnoće koja se nalazi oko unutarnjih organa. Početni opseg struka bio joj je 100 centimetara i sada ga je smanjila za čak 15 centimetara te on iznosi 85 centimetra. Opseg bokova i prsa smanjila je za 7 centimetara, bedra za 4,2 centimetra, a nadlakticu za skoro 3 centimetra. Lucija je naviknula organizam na male porcije u pravilnim vremenskim razmacima te uključila tjelovježbu kao svoju svakodnevnu 'ovisnost'. U projektu "Nupo - Hrana sa zadatkom" usvojila je nova znanja i nove navike, a gubitkom kilograma smanjila je opterećenje na zglobove i kralježnicu te smanjila rizik od koronarnih bolesti srca, dijabetesa i visokog krvnog tlaka.

''Nupo mi je dao novi početak''

Lucija se pohvalila kako je ponosna na sebe i kako se gotovo ne prepoznaje. ''Sama bih se kladila onaj prvi dan da neću moći izdržati do kraja. 8 kilograma sam lakša, s manje masnoća, centimetara, s tijelom toliko lakšim da i sama osjetim svaki dan kada se ustajem ujutro iz kreveta. Sama sebe lakše nosim. I uživam. Uživam gledajući promjenu u ogledalu, uživam gledajući sebe i svoj uspjeh. I znam da ću nastaviti. Od sada nadalje moje mi je tijelo važno, ali i zdravlje koje dolazi uz pravilnu prehranu i fizičku aktivnost i zato znam da ću nastaviti i dalje, a sve zahvaljujući Nupu. Ovakav mi je početak bio neophodan, rezultati koji se odmah vide, koji ti pokažu da možeš i da ćeš uspjeti već nakon prvog tjedna, dijeta koja te ne tjera na glad i svojim raznim okusima zadovoljava sve potrebe. Sretna sam što su baš mene odabrali da sudjelujem.''

''Bila sam sigurna da ću uz takav režim morati hibernirati kako bih uspjela izdržati. I tu sam doživjela najveće iznenađenje. Konačno mi se vratila energija koju sam jednostavno morala potrošiti. Tijelo ti odjednom daje znak da moraš nešto fizički raditi i znam sada da je to baš zbog Nupa. Moje tijelo se preporodilo, svakodnevno hodam, vježbam i uživam u tom osjećaju i zato znam da ću nastaviti.'' Lucija nam je rekla kako je sretna što je promijenila cijeli način života i rekla kako će nam se javiti za koji mjesec, da vidimo kako joj ide i da svima pokaže da i oni to mogu. Putem Nupo webshopa naručit će 1-mjesečni Nupo paket koji će postepeno kombinirati sa vlastitom zdravom prehranom držeći se edukativnog Nupo Sustava kockica uz kojeg je sve mnogo lakše i koji će je naučiti o kalorijskoj vrijednosti raznih jela i pića. I sve to naravno uz neizostavnu podršku Nupo tima.

Upiši čarobni kod i do 01.08. iskoristi priliku za 15 posto popusta na sve Nupo proizvode

Osnovna ideja za Nupo bila je revolucionarna: nov i pozitivan pristup mršavljenju, koji daje korisniku moć da kontrolira svoje kilograme, a tako i izgled svoga tijela. Od 22. srpnja do 1. kolovoza možeš kupiti Nupo proizvode po 15 posto povoljnijoj cijeni! Pročitaj što trebaš napraviti da ostvariš popust!

Popust možeš ostvariti tako da u nuposhopu na www.nupo.hr prilikom kupnje upišeš kod popusta koji glasi ZDRAVAKRAVA. Uz Nupo dijetalnu prehranu glumica Ana Begić Tahiri smršavila je 14 kilograma, i danas ih uspješno održava. U međuvremenu su joj se pridružile još mnoge Hrvatice i mnogi Hrvati, poznati ili malo manje poznati, ali svi jednako bitni, Nupo timu najbitniji. A da se uz Nupo neželjeni kilogrami rješavaju na potpuno zdrav, siguran i učinkovit način dokazale su i Lucija i Ivana.

Za sva pitanja i podršku nazovi Nupo Call centar na broj 091 1576 385 ili se javi putem e-maila na info@nupo.hr. Posjeti službenu Facebook stranicu NupoHrvatska i postani dio velike Nupo obitelji.

Doznaj rezultate prvog Lucijinog vaganja.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      snjeska83

      svaka cast lucija, pratila sam te i vidjela sam koliko si bila sretna i zadovoljna zena, svaka cast

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.