Fitness 17. studenoga 2014.

Kupite hoodicu i T-shirt dobivate gratis

Krava_3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mondo je za jesenske dane pripremio akciju koja se ne propušta! Ako kupite Fruit of the Loom hoodicu, Mondo će vam darovati majicu kratkih rukava. Akcija traje do 31.12. ili do isteka zaliha. 

Hoody majice odličan su izbor za hladne jesenske večeri i nadolazeće zimske dane. One će vas grijati u svim situacijama, a varijacije sa zatvaračima, kapuljačama i raznim printevima proširile su ponudu pa svatko može pronaći model upravo za sebe. 

Fruit of the Loom hoodice već od 169,99 kn

Mondo je u svojoj ponudi pripremio odličnu ponudu poznatog američkog branda Fruit of the Loom koji je već od 1851. godine poznat upravo po kvalitetnim i povoljnim sportskim majicama. Kupnjom tople hoodice, Mondo vam na poklon šalje i majicu kratkih rukava

Odaberite svoju najdražu boju i veličinu, a Fruit of the Loom će se pobrinuti da vam ove jeseni i zime bude ugodno i toplo. No, ponuda traje do 31. prosinca ili do isteka zaliha pa je pravo vrijeme da se već sada uputite na Mondo i pronađete model baš po svojoj mjeri.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 19,90 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.