Ljepota i relax 09. prosinca 2014.

Gel crvenih algi i smilje smanjuju bore

Bio2_3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U svijetu je sve veći trend da se žene vraćaju ljekovitim prirodnim kremama za njegu kože zbog sve više dokaza o trajnoj štetnosti kemijskih sastojaka na zdravlje kože. BIOMEDIS je provjerena hrvatska tvrtka koja već 9 i pol godina proizvodi potpuno prirodne kozmetičke proizvode, a nova anti-age linija proizvoda napravljena je od svježih prirodnih organskih sastojaka

Svi prirodni BIOMEDIS proizvodi napravljeni su isključivo od najboljih prirodnih i organskih sirovina. Ljekovite biljke za proizvodnju BIOMEDIS proizvoda su brižljivo odabrane, a prikupljaju se iz različitih, zelenih, čistih, netaknutih dijelova Hrvatske i svijeta te se svaki pojedini sastojak testira u strogo kontroliranim uvjetima kako bi osigurali garanciju kvalitete svježih BIOMEDIS proizvoda. 

Koža je odgovorna za cijeli organizam i glavni zadatak prirodne kozmetike je inicirati njezin prirodan način funkcioniranja, a ne dodatno opteretiti. BIOMEDIS prirodna kozmetika ne stvara ovisnost kože i ne dovodi do pojave smanjenja namijenjenog učinka.

Tijekom prosinca u ponudi imamo 12 akcijskih setova uz popuste do 60%.

Kako ljekovito bilje, koje se nalazi u BIOMEDIS kozmetici, djeluje na kožu?

Gel crvenih algi, koji se nalazi u BIOMEDIS Toniku za čišćenje i njegu lica, potiče stvaranje kolagena, smanjuje bore, povećava elastičnost kože i ima antimikrobno i regenerativno djelovanje. U kombinaciji s proteinima kože formira zaštitni film koji djeluje kao prirodna obrana od štetnih vanjskih utjecaja.

Eterično ulje Smilja, koje se nalazi u BIOMEDIS Piling i masci za lice, je broj jedan za regeneraciju kože i njege kože protiv bora, a djelovat će i na podočnjake.

Prirodni mineral Zeolit, koji se nalazi u BIOMEDIS Ultrabogatoj kremi protiv bora, je odličan detoksikant i znatno usporava starenje kože.

Ulje badema je glavni sastojak BIOMEDIS Ultra hidratantne kreme 24/7. Izvrsno vlaži i hrani kožu čineći ju zategnutijom. Prirodna je zaštita od štetnih vanjskih utjecaja te prekomjernog gubitka vlage.

Ekstrakt lanenog sjemena u kombinaciji sa Zeolitom regeneriraju i blagotvorno djeluju na problematičnu kožu sklonu ekcemima, aknama i alergijski izazvanim reakcijama te doprinose zdravijem izgledu kože što BIOMEDIS Kremu za njegu problematične kože svrstava među najučinkovitije proizvode protiv prištića.

Kako i gdje kupiti svježu organsku kozmetiku BIOMEDIS?

BIOMEDIS proizvode potraži u bolje opskrbljenim ljekarnama ili na službenoj web stranici www.BIOMEDIS.eu. Popis ljekarni možeš vidjeti OVDJE.

Za sve informacije slobodno kontaktirajte svakog dana na 098 323 164 od 8 do 23 sata. Vrlo rado će te savjetovati i organizirati dostavu direktno iz proizvodnje doma ili u tebi najbližu ljekarnu.

BIOMEDIS je danas jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj za proizvodnju i prodaju svježe prirodne kozmetike sa organskim sastojcima. BIOMEDIS proizvode preporučuju 184 ljekarne i gđa. Branka Habek koja već 40 godina brine o zdravlju i ljepoti tvoje kože.

Pridruži se 60.000 vjernih fanova i prati BIOMEDIS na Facebooku.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.