Dijeta 15. travnja 2015.

Dobitnici tretmana za mršavljenje!

Linea-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava dijelila je Linea Snella program za mršavljenje! Za sudjelovanje si trebala odgovoriti na nagradno pitanje u obrascu od 15. do 22. travnja do 11 sati. U članku pročitaj imena dobitnika

Linea Snella zahvaljuje svima koji su sudjelovali i poziva te da ih pratiš na Facebook stranici na kojoj svakodnevno objavljuju novosti te spremaju nova iznenađenja.

Svi dobitnici bit će kontaktirani putem telefona i obaviješteni o načinu preuzimanja nagrade. Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje

LINEA SNELLA ZAGREB –SJEVER 

  • 1. nagrada - Marijana Klišanin 
  • 2. nagrada - Nikolina Kezerić, Branka Hafner, Sandra Panić 
  • 3. nagrada - Vesna Vranić Bjelja, Danijela Budim, Ivančica Perak, Sandra Panić, Emina Rešić Vragović, Cornelia Petak, Ana Marunić, Ivana Srdanovic, Maja Martinko Lihtar, Martina Vdović
LINEA SNELLA ZAGREB – JUG
  • 1. Nagrada - Anita Jurić 
  • 2. Nagrada - Ivana Matić, Narcisa Tkalčić, Ružica Rezović 
  • 3. Nagrada - Valerija Leto, Maja Vincek, Zvjezdana Horvat, Katarina Bojka, Marina Furdek, Božica Vugec, Tamara Pribil, Jasna Mikić, Katarina Licul, Silvia Cvetković 
LINEA SNELLA SPLIT
  • 1. nagrada - Ivana Mladinov
  • 2. nagrada - Inga Knezić, Marija Radić, Zrinka Malogajski
  • 3. nagrada - Ivana Mandić, Jadranka Lončar, Marina Domazet, Andrijana Tudor, Tea Barać, Verica Jukić, Željka Virag, Nelica Jakisić Živaljić, Sanja Tudor, Slavica Čizmić

Izgubi kilograme i zadrži zdravlje

Nedavne statistike iz područja zdravlja i fitnesa pokazuju da jedna od tri žene na svijetu pokušava izgubiti višak kilograma. Postoji nekoliko razloga zašto žene žele izgubiti kilograme, ali 2 najčešća razloga su da bi izgledale bolje i da bi imale više energije. Iako su to dobri i atraktivni razlozi, mi bismo ovdje dodali da je poboljšanje i zadržavanje zdravlja najbolji i najvažniji razlog za gubitak kilograma i održavanje forme. Ako si u potrazi za učinkovitim programom za oblikovanje tijela koji će ti pomoći u postizanju tvojih ciljeva, vjerujemo da Linea Snella ima ono što ti treba. 

Bez sumnje Linea Snella jedna od najučinkovitijih prirodnih metoda oblikovanja tijela na svijetu. U više od 120 centara diljem svijeta, tisuće zadovoljnih žena transformiralo je svoje tijelo i poboljšalo kvalitetu svog života. Linea Snella odlično rješenje za svaku ženu i u potpunosti vam garantiramo rezultate uz Linea Snella metodu. 

Linea Snella metoda

U središtu programa je upotreba sprave Thermoslim, u kojoj se provode vođene individualne vježbe uz konstantnu temperaturu od 37°C, pod utjecajem infracrvenih zraka. Nizozemski znanstvenik Van't Hoff je primio Nobelovu nagradu, jer je dokazao da je djelovanje enzima, koji su odgovorni za pretvaranje masti u izvor energije, najučinkovitije pri tjelesnoj temperaturi 37 ° C. Sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća dr. Angelo Barrasso, talijanski 'otac' metode Linea Snella, je tržištu predstavio revolucionarni aparat Thermoslim S njim je optimalno udružio učinke optimalne tjelesne temperature, infracrvenih zraka i vođene, ciljane vježbe i tako razvio metodu koja je danas zaštićena pod robnom markom Linea Snella®, što u prijevodu znači vitka linija. Tijekom vježbanja, koje traje samo 25 minuta, u Thermoslim-u centimetre i masne naslage gubimo ciljano, na najkritičnijim dijelovima tijela. 

Nakon vježbanja slijedi opuštanje u Bodywarm-u, vrsti saune u kojoj pomoću terapije ozonom, aromaterapije, kromoterapije i vlažne atmosfere njegujemo kožu kako bi ostala zategnuta, meka i elastična, bez obzira na izgubljene kilograme. Metodu dopunjuje i vježbanje na Thermobike-u, koji je odličan za uklanjanje masti na bokovima, bedrima i stražnjici. Širok izbor najsuvremenijih kozmetičkih terapija poput ultrazvuka - kavitacijski sustav, pressoterapije - mehanička limfna drenaža i LPG-a, omogućava još bolje i brže postizanje rezultata.

U Hrvatskoj postoje tri Linea Snella centra – Zagreb JUG, Zagreb SJEVER i Split i za tebe su pripremili izvrsne nagrade! Vidimo se u najbližoj Linea Snelli.

Piše: Nick Horvat

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      brnistra65

      Mene još nitko nije kontaktirao ,neznam kome da se obratim

    • Default avatar -
      brnistra65

      Od <3 vam hvala na nagradi .Veselim se susretu i jedva čekam poziv.

    • Avatar ntkalcic
      ntkalcic

      baš me zanima. jedva čekam :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.