Zdravlje 23. travnja 2015.

Zdrava Krava lider u sektoru zdravlja!

Naslovnica-Zk
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Hvala svim čitateljima! Zdravu Kravu u ožujku posjetilo je preko 345 800 jedinstvenih korisnika! Zdrava Krava već šestu godinu zaredom svojim čitateljima donosi orginalne teme, reportaže s terena, savjete stručnjaka te omogućuje da čitanje i bavljenje temama iz područja zdravlja, vitalnosti, psihologije, zdrave prehrane te ekologije protekne u dobroj atmosferi, a zdrav način života postane dio životnog stila.

Danas Zdrava Krava ima preko 130.000 registriranih korisnika i 108 000 Facebook fanova. Brojka od 345 831* jedinstvenih korisnika potvrđuje vodeću poziciju u segmentu zdravlja i vitalnosti i čini rast od čak 74,29% u odnosu na veljaču!

Zdravo i prirodno mršavljenje uz MZK

Odličnim rezultatima svakako pridonosi i Mršavimo zajedno klub koji je u travnju osvanuo u novom ruhu. Uz program prilagođen svakom korisniku Mršavimo zajedno klub mijenja navike svojih članova i pomaže im u zdravom i prirodnom mršavljenju. Tu se mogu pronaći jelovnici prema mediteranskom, kontinentalnom i vegetarijanskom tipu prehrane, plan tjelovježbe, pomoć stručnjaka, podrška članova unutar Kluba i sadržaj uz koji je usvajanje zdravih navika brzo i lako.

* Istraživanje gemiusAudience prati posjećenost hrvatskih web stranica. U istraživanju sudjeluje oko 110 hrvatskih stranica, te je gemiusAudience postao standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada jedinog, istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica su usporedivi i javno dostupni na web adresi: http://www.audience.com.hr/

Rezultati Gemius istraživanja za ožujak po prvi su put uključili i korisnike s mobilnih uređaja uz izračun preklapanja s desktop platformama. Nova metodologija potvrdila je da je portal zdravakrava.hr vodeća hrvatska web stranica u segmentu zdravlja i vitalnosti.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      smokvica

      ČESTITKE...OSTANITE NAM UVIJEK OVAKO DOBRI...

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.