Dijeta 16. lipnja 2015.

Hrana i vježbe od kojih kilogrami 'lete'

Jelov-Uspr_2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vlatka Župan kandidatkinja je u projektu 'Mršavimo zajedno uz SlimCut'. Do sada je izgubila čak 7 kilograma. Donosimo ti njen dijetni dnevnik u kojem možeš pročitati njene dojmove i osjećaje. Rekla nam je kako voli treninge i kako od kada je u programu, obožava doručak

Svoj cilj Vlatka će ostvariti uz pomoć proizvoda SlimCut koji klinički dokazano smanjuje tjelesnu težinu i topi masnoće bez promijene životnog stila.

Vrijeme za drastične promjene

Sve je krenulo prije 6 tjedana kada je moja sestra dobila mail sa Zdrave Krave u kojem su bile u tijeku prijave za program zdravog mršavljenja. Došla je kod mene doma i sva ushićena pitala: "Sister jesi 'za' da pošaljemo svoju fotku i napišemo par rečenica o sebi." Nisam puno razmišljala već sam odmah pristala jer sam i sama već razmišljala kako je sada zadnji rok da napravim drastične promjene na svom tijelu. Nakon nekoliko dana bile smo pozvane na razgovor i nakon toga čekale smo još nekoliko dana odgovor jesmo li primljene ili ne. Iskreno sam se nadala pozitivnom odgovoru koji se i ostvario.

U početku sam se osjećala uzbuđeno i iznenađeno, emocije su proradile. Želja za promjenom bila je sve veća i veća. Sada započinje borba. Uslijedili su razgovori sa psihologom Hrvojem, nutricionisticom Sandrom i trenerima Ivanom i Lukom iz Studia Body&Mind. Nutricionistica je napravila jelovnik prilagođen mojim potrebama. Zastupljene su raznovrsne namirnice i glad jednostavno ne postoji. Naučila sam da je doručak važan obrok jer do sada sam ga uvijek preskakala. Sada ne mogu odoljeti pahuljicama pomiješanima sa svježim voćem i bademima, njaaaamiii! Ručam piletinu, puretinu, razno povrće, integralnu tjesteninu i rižu. Večera je laganija, a ponekad je večera ostatak obroka od ručka jer su porcije zaista obilne. Između svakog obroka imam i međuobrok koji je svježe sezonsko voće ili šaka orašastih plodova. Ovakav način prehrane donio mi je velike rezultate.

Veselim se svakom treningu

Jako važnu ulogu u cijelom programu imaju treninzi na koje idem tri puta tjedno. Malo sam se bojala prvog treninga jer su moje tjelesne mogućnosti bile minimalne, ali kada je završio prvi trening osjećala sam se savršeno. Veselila sam se i još uvijek se veselim svakom sljedećem. Promjena na mom tijelu od prvog puta pa sve do danas je jako vidljiva. Veliku podršku daju mi treneri koji imaju samo riječi hvale i jednostavno ne mogu vjerovati da sam napravila tako dobre rezultate u tako kratkom periodu. Puno im hvala na svakoj lijepoj riječi podrške i pohvalama jer bez njih sve to ne bi imalo smisla.

U cijeloj ovoj priči ne smijem nikako zaboraviti svoju predivnu obitelj i prijatelje koji su mi u svakom trenutku najveća podrška. Tu je i moja sestra koja je glavni 'krivac' zbog čega je moja sreća neopisiva. Uvijek smo jedna uz drugu, borimo se zajedno i ne posustajemo. Program zdravog mršavljenja iako se bliži kraju,  nikako ne završava. Ovo je bio samo uvod u to kako se pravilno hraniti i kako se promjena prijašnjih nezdravih navika uvelike isplatila jer rezultati su sve bolji i bolji. Cijeloj ekipi Zdrave Krave od srca veliko hvala!

SlimCut - pomoć kod mršavljenja

Sponzor projekta Sensilab, kandidatkinjama će osigurati proizvode SlimCut, namijenjene za pomoć kod mršavljenja. SlimCut djeluje i bez promjene životnog stila, ali uz promjenu prehrane i tjelesnu aktivnost učinak je trostruki.

SlimCut ubrzava dijetu i aktivira tijelo da topi kilograme, kao da smo redovito aktivni i kada mirujemo. Patentiran mix sastojaka u SlimCutu je ljudima dokazano pomagao! Većina korisnika bila je oduševljena s primjenom. To je dokazala dvostruko-slijepa studija u kojoj je polovica korisnika uspješno smršavjela, snizila razinu kolesterola i masti u krvi. Sve to bez promijene svog životnog stila ili povećanja fizičke aktivnosti. Uz SlimCut su izgubili 6,1 kg, poboljšali svoje zdravlje (kolesterol, trigliceride) i poboljšali svojeraspoloženje (energija, anti-stres).

Ako i ti želiš mršavjeti uz jelovnike uz koje nećeš gladovati već ćeš mršavjeti 1 kilogram tjedno, uključi se u Mršavimo zajedno klub!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.