Dijeta 3 tjedna / 10 % dijeta

Drage moje zdrave kravice! Zanima me jeli netko od vas probao ovu dijetu i ako je kako vam se čini? Čitam vaše postove i vidim da se sve borimo sa tim silnim kilogramima koje smo tako lako nakupile a tako teško ih skidamo... Trenutno jesam na toj dijeti i moram priznati da se fakat topim (6 kg u 6 dana)... Vjerujte i mene je začudilo budući da iza sebe imam godine i godine neuspješnih dijeta. Javite se, zaista me zanima vaše mišljenje... ps. zajedno smo jače!!!! :)))
 • Soks
  17. 04. 2011. u 23:20
  Pozdrav svima,
  prije nego kažem svoje mišljenje moram istaknuti da sam ja "mala od dijete", imam ih sve u malom prstu, u prenesenom značenju moj život je dijeta! Izgubljenih 37 kg tome ide u prilog :D
  Pretpostavljm da će mnogi reći da je ova dijeta pozivatelj jojo efekta, ali i ja sam ovom dijetom smršavila....točno 6 kg koliko sam i mislila da hoću. Svaka čast onima koji u npr. 6 dana izgube 6 kg...voljla bih znati što ste jele....to mi se još nije dogodilo... :)
  10% je 100% i samo budite uporne :)
  Veliki muuuuuuuuuuu svima :)
 • ddomazet3
  17. 04. 2011. u 17:47
  draga snjeguljice ako ti nije teško daj napiši kako si ti kombinirala hranu i što si točno jela.fascinira me tvoj uspijeh pa bih voljela da mi sve napišeš da mi rezultati budu što bolji.znam da smo ti možda malo dosadili i da ti je možda tlaka sve to pisati ali molim te.
  veliki pozdrav svima i puno uspjeha u dijetama.
 • sanmir
  17. 04. 2011. u 17:27
  Hvala SNJEGULJICE 24 sad mi je sve jasno.
 • SNJEGULJICA24
  17. 04. 2011. u 14:37
  pozdrav svima!! javljam rezultate!! nakon tri tjedna - 4 kg manje!
  to nije malo jer sam već dugo vremena na dijeti i čak mi odgovara da pomalo gubim kile! ja zadovoljna, nadam se da ste i vi zadovoljni sa svojim rezultatima! :)

  pumica5! što se tiče jelovnika, nema tu velike filozofije... a nema ni nekih recepata... jedeš ono što ti piše za koji dan, kuhano ili pečeno na maslinovom ulju... nema druge! možeš jesti kad god si gladna ili si odredi 3 glavna obroka! a sama odabireš npr. kombinaciju povrća, vrste mesa ili salama, vrste sireva, jogurta, voća, itd... za ovu dijetu imam samo riječi pohvale! ja sam bila nekad na UN-ki, ali ni grama dolje, ali ova dijeta djeluje... ! kao što sam rekla, sad već 24 kg dolje od 11 mjeseca prošle godine!

  miny_85! upute za dijetu su na prijašnjim postovima!

  sanmir! raspored dijete je ČISTI TJEDAN - MIJEŠANI TJEDAN - ČISTI TJEDAN!
  - nakon toga tjedan pauze - ja sam npr. jela po jelovniku za miješani tjedan, ali sam jela integralni dvopek, nekad sam pojela malo peciva ili kruha, komad kolača, itd. al sve umjereno...
  - a nakon toga ponovo se ponavljaju 3 tjedna dijete! nadam se da sam pomogla...

  pozdrav svima, sretno!

 • sanmir
  16. 04. 2011. u 16:33
  Dobro ponavlja se prvi ciklus i što onda. Da li se nastavlja drugi ciklus ili je treće koji se pauzira.Hvala!
 • mery37
  16. 04. 2011. u 15:32
  Nakon drugog tjedna ponavlja se ciklus prvog:)
 • sanmir
  16. 04. 2011. u 10:31
  U vezi djete sve sam razumjela, ali treći tjedan što sa njim.Napisana je djeta za prvi tjedan pa za
  drugi tjedan, ali treči tjedan kao da ne postoji.
  Započimlje se ..... Nakon završetka 3.tjedna dijete uvesti tjedan dana pauze.....
  Što ču jesti 3. tjedan?
 • pumica5
  16. 04. 2011. u 08:09
  ej curke ja sam ovdje nova pa ste zaintrigirale s ovom dijetm...bila sam na UN i skinula prvi put nakon što sam bila a od tada ništa...kao da sam postala imuna na nju..možda zato što sam zadržala neki način prehrane..ma luda sam više..ljeto se bliži..a salo se trese :) :) pa me sad zanima da li je netko bio na un-ki i počeo s tom dijetom te da li je bilo kakvog utjecaja...pošto je došlo do promjena načina ishrane,da li su se kile kupile ili topile???i bila vam jako,jako zahvalna ako bi mi koja od vas poslala dijetu na mail adresu,kako ide i što se jede,kako na koji način,doručak,ručak večera koji razmaci u obrocima...sve sve..onako laički objačnjeno ili tipa da mi napišete koji dan ste vi šta jele i tako...tu sam nešto čitala..ali voljela bi da napišete kako šta i tako..da bolje znam da ne zeznem..npr.vaš jelovnik kroz ta tri tjedna....PLEASE GIRL ...adresa pumica5@gmail.com
 • miny_85
  15. 04. 2011. u 13:37
  koja je ovo dijeta i iz cega se sastoji?gdje mogu naci upute?pozdrav!
 • mery37
  14. 04. 2011. u 16:40
  Baš mi je drago:)
  Meni se dijeta sviđa jer je raznovrsna , u stvari ja sam je malo prilagodila sebi, ali opet uspjeha ima...samo treba ostati uporan i ne pretjerivati jer višak kg nije došao preko noći pa ne smijemo ni očekivati da ode.
  Najteža je samodisciplina...
  Ja sam sretnija i zadovoljnija jer osjetim silaznu putunju..juuuhhhuuuu:)
 • kace
  13. 04. 2011. u 20:39
  Nakon tri dana tri kile manje! Nisam mogla da vjerujem. Još sam dobila, a stomak se uopće nije napuhao. Ne znam kako da ti se zahvalim mery37 što si podijelila ovu dijetu sa mnom. Vratile ste mi nadu i osmjeh na lice. Sad vidim da sam bila blesava pa sam pokušavala sa ovim skupim čajevima i tabletama. Sretno svima i javljajte se kako napredujete. :)
 • dada3
  12. 04. 2011. u 22:43
  Bog, svima!Eto, mislim da me upravo kava s mlijekom usporava u ovoj mojoj dijeti, nikako je se ne mogu odreći.Baš mislim da mi je sve ona kriva.Prije nekoliko godina sam se strogo držala i u rekordnom roku skinula sav višak kilograma, a sad nikako pomaknut kazaljku. Možda mi je sporiji metabolizam.
 • Anitt
  12. 04. 2011. u 12:07
  Haj, evo ja priznajem da su mi "čisti" tjedni lakši od ovih kombiniranih. Kombinirani me nekak uvodil u napast da gricnem i zabranjeno voće :) Griješim inače svaki dan - pijem Cedevitu i kavu s mlijekom, a pojela sam ovaj vikend na mesni dan sarmu (koja u sebi ima rižu) al svejedno sam smršavila i više nego sam očekivala. Evo, upravo danas sam na posao obukla hlače koje su mi od kraja 11. mjeseca odmarale u ormaru. A nemaju elastina. mislim da sam ipak skinula više od 3,5 kg al točno budem znala kad prođu "ženski" dani. Svima puno sreće - s ovom dijetom vaga nam stvarno više nije neprijatelj :)
 • SNJEGULJICA24
  12. 04. 2011. u 09:48
  pozdrav, drage moje! čestitam svima na izgubljenim kilogramima!

  ova dijeta stvarno otapa kile i nije mi žao da sam ju pronašla! nakon godina borbe sa raznim dijetama, vježbama i nakon toliko neuspjeha - kao što sam rekla, od 11 mjeseca prošle godine sam na dijeti i evo me na 85 kg, a bilo je 105 kg! ja sam živi dokaz da djeluje!
  ne ograničavajte se potpuno, ponekad možete pojesti voćku - jabuku, naranču, kivi..., juhu, čak i komad kolača, popit čašu soka sa manje šećera (naravno ne pretjerivati), ali opet će kile ići dolje, samo treba biti ustrajan!
  sretno svima, veliki pozdrav! :)
 • mery37
  12. 04. 2011. u 09:23
  dada3, nemoj sve očekivati preko noći, budi uporna i sve će biti ok.
  Ova dijeta je dobra jer jedeš puno povrća, ja sam čak griješila i jela voće, recimo po dvije naranče svaki dan i opet sam izgubila 3 kg u 10 dana...kad si gladna pojedeš nešto što idu u taj dan, moram reći da ja pojedem i jedan obrok juhe svaki dan jer mi to smanji osjećaj gladi,a žao mi se odreći tople domaće juhe...Treba samo ostati uporan.

  Puno sreće:)