Psiha i seks 04. prosinca 2023.

3 horoskopska znaka koji će ovaj tjedan imati sreće u ljubavi

Foto: Unsplash+
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada je u pitanju ljubav, ovo razdoblje idealno je za tri horoskopska znaka koji će biti sigurni u svoju ljubav.

Komunikacija će također biti puno lakša, pa će vam se činiti da s lakoćom rješavate stvari. Osim toga, osjećat ćete se neustrašivo, posebno kada je u pitanju ljubav i romansa. Nemate više vremena za igre i ne zanimaju vas nikakve tajne. Radije bi pokazali svoje pravo lice partneru kako bi vaša budućnost bila utemeljena na istini i bez skrivenih zamki. Evo tri horoskopska znaka koja će imati najviše sreće u ljubavi. 

Rak

Vi ste ti koji trebate čvrsto vjerovati da vaša veza ima svrhu, a to je da vi i vaš partner pokazujete jedan drugome ljubaznost. Pronašli ste nekoga s kim želite dijeliti svoj život te ćete se također jedan drugome emocionalno povjeriti. Idealno je vrijeme za dijeljenje osjećaja, a partner će vas s ljubavlju u potpunosti prihvatiti. Osjećat ćete se zaista posebno i cijenjeno, a čini se da vaš partner ima iste vrijednosti kao i vi.

Možda te zanima... Što svaki horoskopski znak misli kada kaže: 'Volim te' Psiha i seks

Strijelac

Osjećate se sretno u ljubavi jer ne tražite puno i ne izazivate nikakve svađe. Po prirodi ste jaki i iskreni, ali također nekada znate izbjegavati sukobe jer vjerujete da se s većinom problema dobro nosite sami. To će vam se ovaj put isplatiti jer mudro birate riječi, a i pokazat ćete poštovanje prema svom partneru i dobiti isto zauzvrat. Međutim, kada želite svoju ljubav iskazati lijepim riječima, činite to slobodno i dragovoljno i bit ćete u mogućnosti udvarati svom partneru na načine na koje nitko drugi ne može.

Možda te zanima... Horoskop za prosinac za sve znakove Psiha i seks

Jarac

Iako znate da život nije savršen, ono što imate zaista je blizu savršenstvu. Kada prihvatite da je život pun uspona i padova, život će postati lakši, pa tako i veza. Zbog toga ćete napokon prestati zamjerati svom partneru zbog nečega što je napravio u prošlosti. Shvatit ćete da je zamjeranje gubitak vremena i da svog voljenog partnera ne morate stalno osuđivati, posebno jer je život ponekad težak. 

Možda te zanima... Opsesija svakog horoskopskog znaka i kako ju riješiti? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.