Psiha i seks Moje emocije 16. svibnja 2019.

Što ti donosi Pun Mjesec u znaku Škorpiona i kako izvesti ritual ljubavi?

Foto: Guliver/Shutterstock Pun Mjesec
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Puni Mjesec u svibnju pada u znaku Škorpiona te predstavlja pravo vrijeme za oslobađanje i transformaciju. Uz ritual koji pojašnjavamo u nastavku, puni Mjesec će ti omogućiti da odbaciš nepotrebne strahove koji te blokiraju te zakoračiš u svoje autentično ja, odnosno u puninu svog bića.

Svi mi imamo strahove, brige i sumnje koje treba saslušati, ali kada oni prevladaju to nas može dovesti do nedostatka ljubavi. Kada zaista volimo sebe, možemo vjerovati u sebe i ono što radimo. U tome nam pomaže sljedeći ritual koji se provodi pod energijom svibanjskog punog Mjeseca. Ritual je osmišljen kako bi ti pomogao u oslobađanju, ali i probudio u tebi ljubav.

Najbolje je ga provesti od 15. do 31. svibnja 2019. godine, a potrebni su ti:

  • Alat za čišćenje - mirisni štapići, tamjan, eterična ulja ili s. 
  • Kristal po izboru (onaj koji se može uroniti u vodu)
  • Čaša vode za piće
  • Zdjela (dovoljno velika za vaš kristal)
  • Svijeća
  • Papir i olovka
  • Štoperica
  • Svibanjska kozmička vođena meditacija 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

1.) Počni s čišćenjem aure pomoću alata po izboru. Dok čistiš svoju auru, recitiraj sljedeće:

'Čistim i oslobađam svu energiju koja me sputava ili me drži zarobljenom u strahu. Dok čistim ovu energiju, postajem slobodna. Osjećam se lakšom, osjećam protok energije. Obnovljena sam, očišćena sam. Sjajim energijom svog pravog autentičnog ja'

Nakon toga slijedi čišćenje tvog okruženja i ritualnih predmeta. Ako želiš možeš pritom izrecitirati sljedeće:

'Čistim ovaj prostor iznad i ispod, moj prostor je očišćen i zaštićen. Čistim objekte iznad i ispod, ti objekti su čisti i štite me. Moj dom je odraz svjetlosti i ljubavi, moj dom je čist. Volim sebe, volim svoju okolinu, i samo ljubav može ovdje boraviti'.

2.) Ispred sebe stavi svoje ritualne predmete. Stavi kristal u zdjelu, zapali svijeću, a zatim sjedni u udoban položaj. Uz 5 do 10 dubokih udisaja smiri svoj um.

3.) Sada uzmi olovku i papir te odaberi jedan od dolje navedenih redaka. Nemoj previše misliti, samo odaberi riječi koje ti trenutno najviše odgovaraju:

'Blokiram svoju iskrenu autentičnost kada ...'
'Stvari koje me najviše drže u životu su ...'
'Da se ne bojim, mogla bih ...'

4.) Nakon što odabereš riječi, zapiši ih na vrh stranice i podesi štopericu na 20 minuta.

Za najbolje rezultate ovog zadatka, nastavi pisati bez da podigneš olovku s papira što je duže moguće. Ideja je da pokušaš razviti prirodni tok svijesti, stoga nastavi pisati čak i ako ne znaš što napisati ili čak ako se to što pišeš ne odnosi na rečenicu na vrhu papira. Daj samoj sebi dopuštenje da izbaciš sve što osjećaš.

Kada si spremna, kreni pisati!

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

5.) Nakon što završiš, nekoliko puta duboko udahni kako bi se smirila. Možda da ustaneš i lagano potreseš svoje tijelo. Dopusti si da budeš fokusirana na emocije ili misli koji su se stvorili u tebi.

6.) Sada, dok još stojiš, uzmi čašu vode i drži je u rukama te napuni sljedećom mantrom:

'Nisam definirana riječima. Nisam definirana svojom prošlošću ili mojim strahovima. Ja sam ljubav. Ja sam ja. Sjajna sam. Ja sam jaka. Ja sam moćna. Znam da ne postoji ništa što ne mogu postići. Znam da je moje srce čisto i istinito'.

Popij pola čaše vode i vrati se natrag onome što si napisala.

7.) Odvoji trenutak i pročitaj što si napisala. Možda istakneš ili naglasiš svoje komentare ili rečenice koje su ti važne. Zatim, iz onoga što si napisala, pogledaj koje poruke ili lekcije možeš preuzeti. Tvoje srce će te voditi u tome. 

8.) Sada kreni raditi izdavanje. Međutim, kao dio ovog procesa, poslušaj svibanjsku kozmičku meditaciju, ali također možeš meditirati i sama ako želiš. Vođena meditacija pomoći će započeti proces ozdravljenja i pripremiti te za puštanje. Dok radiš ovu meditaciju, drži svoj kristal ili ga stavi u krilo.

9.) Kad završi meditacija, vrati kristal natrag u zdjelu. Uzmi mali komad papira i zapiši tri stvari koje želiš odmah otpustiti.

10.) Kada si spremna, uzmi papir i zapali ga u plamenu svijeće. Duboko udahni i istegni se dok to radiš. Kada papir postane prevruće, ispusti ga u čašu pitke vode.

11.) Na drugom komadu papira zapiši tri načina na koja ćeš se više voljeti. Uzmi taj papir i zapali ga u plamenu svijeće. Duboko udahni i istegni se dok to radiš. Kada papir postane prevruće, ispusti ga u čašu pitke vode.

12.) Sada uzmi istu čašu pitke vode i napuni je vlastitom afirmacijom ili mantrom. Samo reci što osjećaš u ovom trenutku. 

13.) Sada uzmi istu čašu vode i izlij je na vrh kristala u zdjelu. Samo gledaj kako se vlažan papir i voda vrte i miješaju s kristalom. Dok gledaš i promatraš, molitvom zahvali sebi, svemiru i Mjesecu. Kada budeš spremna, izvadi kristal.

15.) Uzmi mokar kristal i počni ga trljati između ruku sve dok se ne osuši. Stavi kristal na svoje srce te polako i osjećajno recitiraj samoj sebi sljedeće:

'Volim te. Možeš biti ono što jesi. Više se ne moraš skrivati ​​od svijeta. Ti si nevjerojatna i toliko te volim. Dopusti sebi da siješ, dopusti sebi da budeš sve što jesi. Znam da si ovdje zbog velikih stvari. Ti si nevjerojatna. Ti si čudo i želim da ovo osjećaš svaki dan. Ti si nevjerojatna'.

16.) Drži kristal tamo gdje je, sada samoj sebi ponovi 10 puta - 'Volim te'

17.) Ovaj kristal je sada napunjen energijom ovog rituala. Ako želiš, možeš spavati s njim pored sebe i nositi ga sa sobom sljedećih nekoliko dana kako bi učvrstila rezultate ovog rituala.

18.) Kako bi zatvorila ritual, baci vodu i stavi vlažan papir u kantu za reciklažu. Ugasi svijeću i slobodno sačuvaj papir kako bi mogla pročitati što si napisala kada to poželiš. 

Pročitaj više o ženskoj meditaciji za maternicu. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.