Psiha i seks 14. travnja 2024.

Svaki horoskopski znak ima idealnog kućnog ljubimca za sebe

Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kod odabira kućnog ljubimca važno je paziti da se o njemu zaista možemo i brinuti, no važan faktor je i osobnost ljubimca kao i vlasnika, a to nam mogu otkriti zvijezde i planeti.

Ovan  

Strastveni, energični i avanturistički, ovnovi traže ljubimca koji će biti jednako živahan i spreman za akciju. Psi su pravi pratitelji za ovnove, s njihovom vjernošću i vitalnošću. Za ovaj znak, pasmine poput australskog ovčara ili labradora idealno odgovaraju, budući da su ovi psi inteligentni, uvijek spremni za igru i skloni suradnji - savršeno za stvaranje zajedničkih avantura i fizičkih izazova.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj privrženosti, stabilnosti i osjećaju za udobnost. Ovi zemljani znakovi cijene odnose temeljene na povjerenju i opuštenoj atmosferi. Kada su u pitanju kućni ljubimci, mačke su za bika idealan izbor. Mačke, svojom neovisnošću, pružaju biku priliku za tišinu i introspekciju koju često traže. Njihov suptilan i nježan karakter čini ih savršenim partnerima za uživanje u trenucima opuštanja i refleksije.

Blizanci

Društveni i radoznali blizanci vole raznolikost i interakciju. Kućni ljubimci koji će pratiti njihovu živahnost i želju za komunikacijom savršeno se uklapaju. Ptice su izvanredan izbor za blizance - njihova sposobnost ponavljanja riječi i pjevanja pruža dinamične razgovore i uvijek su spremne privući pozornost svojim šarenim perjem.

Rak

Osjećajne i suosjećajne prirode, rakovi traže ljubimca koji će pružiti neiscrpnu toplinu i podršku. Pas je najbolji izbor za ovaj emotivni znak. Francuski buldog, svojim nevjerojatno ljubaznim temperamentom, osvojit će srce raka. Također, zlatni retriver je idealan partner za rakove zbog svoje vjernosti i nježnosti - sve ono što ovaj znak cijeni u međusobnom odnosu.

Lav

Lavovi su željni pažnje i uvijek teže biti u središtu pozornosti. Egzotični kućni ljubimci koji se ističu svojom jedinstvenošću su pravi izbor za ovaj vatreni znak. Iguane, svojim izgledom i zanimljivim navikama, privući će pažnju lavova i biti zanimljivi razgovor za svaku priliku. Hrčci, koji svojim slatkim ponašanjem i razigranošću neodoljivo privlače oko, također su dobar izbor.

Djevica

Djevice su pedantne i posvećene te uvijek teže održavanju reda. Zbog toga bi kućni ljubimci koji ne zahtijevaju previše brige i pažnje mogli biti savršeni. Kunići ili hrčci su izvrsni partneri za djevicu. Lagano se održavaju i blage naravi, oni će se uklopiti u djevičinu organiziranu rutinu.

Vaga

Vage cijene harmoniju i sklad u svim aspektima svog života, uključujući i odnos sa svojim ljubimcem. Pse pasmine Cavalier King Charles španijel karakterizira izuzetno ljubazna i društvena narav, što odgovara vaginoj sklonosti ka bliskosti. Perzijske mačke, sa svojim elegantnim izgledom i umirujućim prisustvom, također će pružiti vagama estetsku ravnotežu i ljepotu.

Škorpion

Strastveni, duboki i tajanstveni, škorpioni traže ljubimca koji će odražavati njihovu intrigantnu prirodu. Egzotični kućni ljubimci poput zmija ili tarantula odgovaraju škorpionovoj potrebi za jedinstvenošću i izazovima. Ovi suputnici, koji su možda manje konvencionalni, odgovarat će škorpionovoj sklonosti prema dubokim analizama i otkrivanju nepoznatog.
 

plakanje suze maramice Možda te zanima... Najveći plačljivci horoskopa, jeste li vi među njima? Psiha i seks
 

Strijelac

Strijelci su avanturistički nastrojeni i uvijek teže novim iskustvima. Kućni ljubimci koji će pratiti njihovu želju za istraživanjem i slobodom su oni pravi. Konji su izvanredan izbor za ovaj vatreni znak, pružajući strijelcu priliku za pustolovine na otvorenom i istraživanje nepoznatih teritorija. Također, psi pasmine afganistanski hrt, sa svojom gracioznom pojavom i neovisnošću, će podržati strijelčevu potrebu za neovisnošću.

Jarac

Jarci su odgovorni i praktični te uvijek teže postizanju svojih ciljeva. Kada je riječ o kućnim ljubimcima, jarci će cijeniti suputnike koji ne zahtijevaju previše pažnje i održavanja. Zlatne ribice su izvanredan izbor - njihov blagi karakter i jednostavnost održavanja savršeno odgovaraju jarčevim životnim navikama. Također, pernati prijatelji poput kanarinca će pružiti dodatnu dozu živosti i radosti u jarčevom svakodnevnom životu.

Vodenjak

Društveni vodenjaci uvijek tragaju za nečim novim i drugačijim. Kada je riječ o kućnim ljubimcima, oni će cijeniti one koji ih potiču intelektualno i emocionalno. Psi pasmine poput haskija, s njihovom visokom inteligencijom i aktivnošću, pružit će vodenjaku konstantan izvor stimulacije i interakcije. Također, mačke s neobičnim uzorcima krzna ili nekonvencionalnog ponašanja bit će intrigantan izbor za vodenjake koji se dive jedinstvenosti.

Ribe

Ribe su suosjećajne, maštovite i emotivne prirode. Oni teže dubokim emocionalnim vezama s drugima, uključujući i njihove kućne ljubimce. Akvarij s raznobojnim ribama pružit će ribi dodatni izvor mašte i estetskog zadovoljstva. Promatranje šarenila podvodnog svijeta potaknut će ribe na razmišljanje i opuštanje, te im pružiti osjećaj mira i povezanosti s prirodom. Ribe će također često udomiti i mačku ili psa koje su pronašli na ulici jer im jednostavno ne mogu odoljeti. 
 

Možda te zanima... Koja vrsta psa je idealna za vas prema horoskopskom znaku Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.