Zdravlje 10. svibnja 2023.

Poznata voditeljica otkrila nam je kako ostaje u top formi

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Simpatična radio voditeljica ambasadorica je ovogodišnjeg Festivala sporta na koji poziva sve

Alex Milinković poznata je radio voditeljica koju mnogobrojni slušatelji, ali i pratitelji na društvenim mrežama, naprosto obožavaju. Svestrana Alex vješto balansira i kombinira svoj poslovni i privatni život, a u svom gustom rasporedu vremena nađe i da se posveti iznimno zdravom načinu života.

Benefite zdravih životnih navika ova sportašica voli prenositi i drugima zbog čega je razvila brend i istoimene proizvode koji svim ljubiteljima ukusnih voćki omogućuju zdravi smoothie obrok u tren oka. Stoga, ne čudi kako se može pohvaliti svojom iznimno vitkom linijom koju duguje, kako će i sama reći, dobrim genima, ali i ljubavi prema zdravlju i zdravom životu.

Sport kao ''ispušni ventil''

Simpatična radio voditeljica istaknut će kako joj je tjelesna aktivnost iznimno važna za održavanje životnog balansa, mentalne snage i izdržljivosti u suočavanju sa svakodnevnim izazovima. Njenu predanost aktivnostima prepoznao je i Decathlon, najveći sportaš u gradu, koji u svojoj poslovnoj misiji ističe presudnu važnost sporta za fizičko i psihičko zdravlje.

Ujedinivši snage na društvenim mrežama osmislili su video sadržaje kao sjajan izvor zabave i poticaj na vježbanje baš svima željnima sportske inspiracije. Ova adrenalinska suradnja otišla je i korak dalje pa je upravo Alex postala jedna od ambasadora kampanje #uZdravomTijeluDecathlonDuh kojom je najavljen ovogodišnji Festival sporta koji će se održati u subotu, 20. svibnja, na zagrebačkom Jarunu.

Kako i priliči najvećim sportašima, adrenalina u planiranom zabavnom programu neće faliti pa će svi koji se odluče zaputiti 20. svibnja od 9 do 15 sati na Jarun uživati u aktivnostima osmišljenim u suradnji s preko dvadeset sportskih klubova i udruga.

Alex te poziva na stres free subotu na Jarunu

Decathlon se potrudio biti uzorom mnogima pa je na jedan dan sport omogućio baš svima, i velikima i malima, i sportašima i onima koji to nisu, ali i onima kojima je sport najpotrebniji – osobama s invaliditetom i osobama s poteškoćama u razvoju.

Tako će priliku za besplatnim sudjelovanjem u raznim sportskim aktivnostima poput nogometa, odbojke, stolnog tenisa, trčanja, košarke, joge, pilatesa i mnogih drugih, dobiti baš svi koji se ove subote odluče na Festival sporta. Bogati program i brojne sugovornike ugostit će upravo Alex koja će kroz ovu sportsku avanturu još jednom istaknuti sve prednosti zdravog života.

Bit će to izvanredna prigoda da svi iza sebe ostavimo brige i probleme te u prirodi na svježem zraku uz Decathlonove najkvalitetnije proizvode upoznamo sport.

Tvoja najdraža radio voditeljica dolazi na Festival sporta, a dolaziš li ti?

Sve o Festivalu sporta saznaj na poveznici