Zdravlje 19. srpnja 2023.

Vid bistar kao savršen ljetni dan! Dodatni ljetni popust na skidanje dioptrije u Optical Expressu!

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uživajte u bezbrižnom ljetu bez dioptrije uz brz oporavak i dodatne pogodnosti!

U Optical Expressu se fokusiraju na prave stvari - vaš jasan pogled na svijet i nevjerojatno ljeto bez dioptrije. Sada, uz lasersku korekciju vida, možete uživati u jasnoći i slobodi uz dodatnih 20% popusta na već snižene cijene! Dioptriju možete skinuti već od 400 eura po oku.

Ljeto je idealno vrijeme za oslobađanje od optičkih pomagala i potpuno uživanje u svim čarima koje nam pruža. Zamislite samo, bez naočala ili kontaktnih leća, možete prošetati plažom i diviti se beskrajnom plavetnilu Jadranskog mora, s potpunom jasnoćom pogleda.

U Optical Expressu, stručnjaci koriste najnapredniju tehnologiju i pristup kako bi vam pružili siguran i učinkovit postupak laserske korekcije vida. Svi njihovi paketi uključuju sveobuhvatan pregled, samu operaciju, postoperativne preglede i potrebne lijekove, kako biste bili sigurni da je vaš put prema bistrom pogledu bezbrižan i bez ikakvih skrivenih troškova. Paketi također uključuju i besplatnu dokorekciju vida, u slučaju potrebe, unutar 6 godina od zahvata.

 | Author: U Optical Expressu dioptriju možete skinuti već od 400 eura po oku.

Nakon laserske korekcije vida LASIK metodom u Optical Expressu, nećete morati čekati dugo na oporavak. Brzo ćete se vratiti svojim ljetnim aktivnostima i uživati u svim ljepotama koje ovo godišnje doba donosi. Bez optičkih pomagala, možete se potpuno posvetiti plivanju u moru, istraživanju prirodnih ljepota ili jednostavno opuštanju na plaži s kristalno jasnim vidom.

Postoje različite metode laserske korekcije vida, uključujući LASIK i PRK, koje su dodatno poboljšane iDesign tehnologijom, koju na ovim prostorima koristi Optical Express. Njihovi vrhunski stručnjaci i kirurzi, koji su među najboljima u Hrvatskoj, pružit će vam sveobuhvatan pregled i preporučiti najbolju metodu koja će zadovoljiti vaše individualne potrebe.

iDesign mjeri dioptriju na 1.200 točaka na rožnici, što je čak pet puta više nego dosadašnja wavefront tehnologija. Korištenjem ove tehnologije moguće je, ne samo korigirati vid preciznije od naočala, leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već i korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije, čak i kod onih pacijenata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

 | Author: Doc.dr.sc. Dean Šarić Jedno od najčešćih pitanja koje čuje doc.dr.sc. Dean Šarić jest koja je najveća dioptrija koja se može skinuti. Doc.dr.sc. Dean Šarić kaže da to ovisi o nekoliko parametara, ali da je okvirni raspon od +6 do -12 dioptrija te do 8 cilindara iDesign tehnologijom.

Uz to, naglašava i da je većina ljudi koja ima dioptriju ujedno i kandidat za lasersko skidanje, a točno stanje će procijeniti liječnici prilikom prvog pregleda kad se i dogovaraju svi daljnji detalji.

I tu nije kraj! Uz lasersku korekciju vida, Optical Express vam nudi dodatnih 10% popusta na već snižene pakete za zamjenu leće i operaciju sive mrene. Zamjena leća pružit će vam jasan vid bez napora, dok će operacija sive mrene poboljšati vašu viziju i osloboditi vas svih neugodnosti koje ta očna bolest može uzrokovati.

Posjetite Optical Express već danas ili ih kontaktirajte putem broja telefona 01 5625 450 ili e-maila info@opticalexpress.hr i iskoristite ovu jedinstvenu priliku. Ne propustite nevjerojatnih 50% popusta na sve preglede za skidanje dioptrije, zamjenu leće i operaciju sive mrene!

 | Author:

A to nije sve! Svi oni koji obave lasersku korekciju vida do 18.8. imaju priliku sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti putovanje za dvoje u predivnu Barcelonu. Tako možete istražiti nove destinacije s potpuno jasnim vidom i stvarati nevjerojatne uspomene.

U Optical Expressu vjeruju da zaslužujete samo najbolje. Preuzmite kontrolu nad svojim vidom već danas i uživajte u svim ljepotama koje ljeto donosi, bez ograničenja i optičkih pomagala.

Pronađite svoj fokus s Optical Expressom!