Dijeta 24. ožujka 2011.

Elegantnije rješenje za mršavljenje

Slikazena
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Postizanje idealne figure više ne uključuje gladovanje i mučenje bezukusnim namirnicama. NovaDiet proizvodi za mršavljenje su ukusni, a osiguravaju ti i sve potrebne hranjive tvari, vitamine i minerale

Uz učinkovite i ukusne obroke Light Nova shake sigurno postižeš smanjenje tjelesne mase, a izvrsna su pomoć bez obzira koju vrstu dijete odabereš.

Kad nastupi kriza tu je Blokegras, snažna potpora protiv gladi s omiljenim okusom čokolade, a svaki iz NovaDiet palete proizvoda omogućuje ti nadoknadu vitamina i minerala kojih u svakoj redukcijskoj dijeti manjka.

Tko kaže da je najteži put i najbolji? NovaDiet dokazat će ti da svoj san o idealnoj figuri možeš postići jednostavno i lako!

Nije li san svake osobe na dijeti da jede slatki međuobrok, osjeća sitost već kod manjeg unosa hrane, a da se dio masnoća iz obroka koje konzumira jednostavno izluči neprobavljeno?

Prvi dan proljeća je prošao, vjesnici su procvjetali i za par mjeseci ponovno se nalazimo u kupaćim kostimima, na svojoj omiljenoj plaži. To je spoznaja koja nas veseli, ali istodobno i žalosti. Pravo je vrijeme da krenemo razmišljati o svom zdravlju i izgledu.

Blokegras blokira masnoće iz hrane

Često čujemo kako uz pravilnu prehranu koju smo uveli ipak nedostaje nešto, uglavnom slatko i neki okus kojeg obožavamo, a misao u glavi je ''sve što je slatko deblja''. Ipak, postoje iznimke, zapravo postoje slatki deserti koji nam još dodatno daju osjećaj sitosti i sprečavaju apsorpciju masnoća. Nije li to divno?

Blokegras vrećice priređuju se u napitak ukusnog slatkog okusa, čijim redovitim konzumiranjem prije obroka preveniramo prejedanje. Blokegras vrećice koje se rastope u vodi i popiju prije obroka pomažu da manje jedemo na način da se smanji glad i da se dobije brži osjećaj sitosti tijekom obroka.

Blockegras bomboni čokoladni dijetni desert, zahvaljujući aktivnim sastojcima blokira razgradnju masti u organizmu, dok istovremeno predstavlja slatki zalogaj. Sladak okusa čokoladica osigurava sladilo sukraloza koje ne opterećuje tijelo kalorijama.

Vlakna kakaovca daju sitost

Blokegras proizvodi sadrže vlakna kakaovca koja imaju sposobnost upijanja velike količine vode, zbog čega bubre i povećavaju volumen sadržaja želuca, što pridonosi bržem osjećaju sitosti. Vlakna kakaovca odgovorna su za sporije pražnjenje želuca,što snižava glikemijski indeks obroka i smanjuje naglo lučenje inzulina nakon obroka. Znanstvene studije pokazale su kako vlakna kakaovca utječu i na sniženje razine kolesterola i glukoze u krvi. Tko ih ne bi želio!

Za hitozan iz ljuski rakova mogli bismo reći da je poput marljivih mrava, veže čak do 12 puta veću masu masnoća na sebe i izlučuje ih neprobavljene iz organizma, što omogućava da se dio unesenih kalorija ne pretvori u masne zalihe u organizmu.

Blokegras vrećice sadrže kaktus Opuntia Ficus Indica, dok Blokegras bomboni sadrže list indijske smokve, a oboje ima ju sposobnost vezanja masti,što se očituje tijekom probave na način da čine polimere koji se zbog veličine ne apsorbiraju u organizam.

Slatkiši za mršavljenje i bolju probavu

Blokegras bomboni sadrže i dvije probiotske tvari; inulin i oligofruktozu, koje pomažu zdravoj crijevnoj flori i redovitom pražnjenju crijeva, što je izuzetno bitno u periodu mršavljenja, dok je kod Blokegras vrećica specifičnst djelovanja na polju jačanja osjećaja sitosti dobivena sadržajem kazein glikomakropeptida.

Glikomakropeptid je protein iz sirutke koji stimulira lučenje hormona kolecistokinina čije izlučivanje je odgovorno za postizanje osjećaja sitosti, što kao krajnju posljedicu ima manji unos hrane i gubitak kilograma.

Oba proizvoda nose se uz sebe, uvijek pri ruci i uzimaju sa čašom vode: vrećice se otope i popiju prije obroka, dok se čokoladice pojedu uz čašu vode kao slatki desert.

Više info: www.novadiet.eu.com

Nagrade za najbolje komentare

Među 130 komentara koje su čitateljice Zdrave Krave ostavile na ovaj članak do utorka 29. ožujka izabrali smo tri koja NovaDiet nagrađuje paketom svojih proizvoda za lagano i sigurno mršavljenje: Blokegras bombonima, Light Nova shakeovima i Linea Sbelt čokoladicama.

Dobitnice darova ostavile su komentare pod korisničkim imenima lory0710, schnappi i BEEP. Mailom ćemo ih obavijestiti o načinu preuzimanja nagrada.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar sunny02
      sunny02

      Bok, imenjakinjo! Zapravo, poluimenjakinjo jer ti si Zdrava, a ja sam samo Krava! ;) Pišem ti ovaj komentar jer si mi zadnja nada da smršavim do ljeta! NovaDiet ima te proizvode koje bih htjela isprobati jer obožavam slatko, ali najčešće pretjeram! Probala sam sve, trčanje po livadi, probat jesti samo djetelinu, ne gledati u tuđe sijeno da mi cure sline... Skinem 2 kile i to je to, dalje ne ide! Možda ipak ovo pomogne, što kažeš? :)

    • Avatar naomi666
      naomi666

      komentar će mi biti jednostavan-puno nas želi smršaviti i ja bih voljela da nagradu podjelite svima i onda se fino za 2 mjeseca nađemo na kavi i promoviramo vas kolektivno!! Moja je sitna želja imat s mužom nježne sate sa upaljenim svijetlom i na plaži se opušteno igrat s djecom umjesto se skrivati u hladu kao paparazzi ;)) Možda zvučim površno al znam zvučati i jako optimistično- dozvolite mi da vjerujem u vas nakon velikog broja bačenih novaca na one kojima više ne vjerujem. veliki pozdrav :)

    • Avatar ivanac86
      ivanac86

      Prije par dana sam bila kod kolegice koja ima vagu koja mjeri postotak masnog tkiva! Ajme meni, pa ja sam k'o tuljan! Mogu tri zime preživjeti! Dečko mi inače radi na naftnoj platformi i nema ga po par mjeseci, a ja doma uzgajam salo! Ne bih baš voljela da se šokira ponovno kada se vrati jer mu definitivno ne treba težak posao, apstinencija od seksa pa onda još i debela cura! :D

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.