Komentari 44

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ivanika
    Dakle počela je sezona rada u bašćama,sijanje i sađenje biljaka,a ja sam se unaprijed pobrinula(tj.brinula tokom prethodne godine)zajedno sa svojim ukućanima napraviti kvalitetnu zemlju koje nećemo morati kupiti!Tako smo sve što se da razgraditi odlagali na posebno mjesto na kojem …prikaži još!
  • Default avatar -
    kiara9
    Povodom Dana planeta Zemlje, kao tek (nezamjetan) ali meni osobno značajan trag u očuvanju beskrajne ljepote planeta i prirode koja nas okružuje i uvijek iznova obogaćuje i ispunjava naše živote, navesti ću samo neke od primjera SVOG iskazivanja ljubavi, poštovanja, …prikaži još!
  • Avatar pikapolonica
    pikapolonica
    Svatko od nas zna za dan planeta Zemlje; taj dan u medijima budu svakakve stvari o očuvanju okoliša, organiziraju se razne eko radionice, nude korisni savjeti o očuvanju energije, ali prava istina je da čim prođe ponoć za neke to …prikaži još!
  • Default avatar -
    giza09
    Sva živa bića su prirodna bića. Sve što nas okružuje jest priroda, ali i mi smo dio nje. U prirodi vlada ravnoteža kako bismo svi preživjeli. Biljke, životinje i mi (ljudi) činimo biološku, dok tlo ,minerali, vode čine zajedno sa …prikaži još!
  • Default avatar -
    vhunjet
    Nema tu velike filozofije....bicikliranje, a ne automobil...bacanje smeća u za to predviđene kante, a ne okolo...kako joj damo tako će i ona nama, samo to moramo zajednički raditi...pojedinac nemože sve sam...
  • Default avatar -
    ivanadobis
    Danas je moj rođendan i ujedno dan planeta Zemlje. Ja i Zemlja se osjećamo jako posebno jer 22.04. svi brinu o nama. Znam da nisam mogla ljepši dan odabrati za rođenje sebe.. A za brigu o svome planetu ne mislim …prikaži još!
  • Avatar dunjecka
    dunjecka
    Živim u malom gradu na sjeveru Hrvatske-Čakovcu. Ekološki smo jedan od najosvještenijih gradova u Hr. Tako svi pučani pa i ja skupa s njima već neko vrijeme marljivo razvrstavamo otpad u kućanstvu-jedna kanta za bio otpad,jedna za obično smeće,vreće za …prikaži još!
  • Default avatar -
    ana113
    Moj dobrinos je od velike važnosti što smo svijesni u mojoj obitelji ponajviše zbog ekološke proizvodnje hrane. U ekološkoj proizvodnji biljke hranimo organskim gnojivom i kvalitetnim kompostom, korov uklanjamo mehaničkim putem, biljke prskamo biljnim pripravcima, a zaraženo bilje i voćke …prikaži još!
  • Avatar Cupanka
    Cupanka
    Obožavam prirodu i sve što nam ona daje. Iz tog razloga i žiim u mjestu gdje mi je prirodno prostransto na dlanu. Svjesna svega što se danas događa,odlučila sam sebe i svoju obitelj više približiti prirodi te tako recikliram sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    tarantula
    Priroda nas stvori i svakome kome je do sebe stalo treba da je voli.Puno ljubavi ,brige i pažnje ona traži ali zato nas uvijek mazi i pazi.U zimi bjeli plašt nam pod noge stavi i čistinom razgali. Hladnočom nam zdravlje …prikaži još!
  • Default avatar -
    leonelylee
    Kada se govori o brizi za planet, prva asocijacije je zelenilo. Eto ja se brinem za planet tako da više ne ubirem cvijeće u prirodi, puštam ga da živi i raste. Držim se pravila da pravilno razvrstavam otpad, da upotrebljavam …prikaži još!
  • Default avatar -
    trnje
    Ima li veće sreće od odrastanja na čistom zraku,igre u čistoj prirodi,penjanu po drveću i jedenju voćke direktno sa grane??Ima li veće sreće od kupanja u prekrasnom,plavom moru,od lovljenja riba u bistroj rijeci?Ima li veće sreće napiti se fine vode …prikaži još!
  • Default avatar -
    suzyyy
    Brinem tako da plasticne boce skupljam kod kuce,a sad mi nije problem ako vidim negdje u gradu ili parku flasicu uzmem ju.Kako vrijeme prolazi,tako covijek sve vise stvari pocinje shvacat,pa tako i ja da samo male stvari vec mogu biti …prikaži još!
  • Default avatar -
    kami01
    na poslu "gnjavim" ljude da odvajaju barem papir i plastiku od ostalog smeća i da ne printaju nepotrebne stvari. doma svo smeće odvajamo. Bio otpad bacamo u vrt gdje ga kalifornijske gliste obrađuju. koristim platnene vrećice. Staru odjeću i obuću …prikaži još!
  • Default avatar -
    bucocar
    Sam recikliram ostatke hrane i radim domaće gnojivo kojim brinem o svom vrtu i time iskorištavam otpad u prirodnom procesu bez okakvih umjetnih dodataka.Uzgajam voće a supruga cvijetnjak u kojemu obavezno skuplja sjemenje,pelca i sve iskorištava ponovo.Ne kupuje novo već …prikaži još!
  • Default avatar -
    tonka711
    sudjelovala sam u zelenoj čistki ove godine u rijeci uspjeli smo u roku dva sata napuniti tri kontejnera smeća što je zapravo strašno...ali uspjeli smo očistiti svoj kampus i jako sam ponosna na to. Osim toga idem svaki dan dvadeset …prikaži još!
  • Default avatar -
    reni16
    Pozdrav! Prije nekih desetak godina sam išla radit na jedno ekološko imanje "Zrno" koje je proizvodilo makrobiotičku hranu i tada sam shvatila kako se zapravo priroda pobrinula da nam sve pruži,a mi to samo trebamo znati iskoristiti. Od tada su …prikaži još!
  • Default avatar -
    ROZALINDA
    Ja i suprug u svom domaćinstvu jako vodimo računa o potrošnji vode (kod tuširanja i pranja zubi pazimo da ne teče bez potrebe), el. energije (gasimo svjetla čim izlazimo iz prostorija, tehniku ne držimo na stand by položaju-gasimo u potpunosti, …prikaži još!
  • Default avatar -
    ROZALINDA
    Ja i suprug u svom domaćinstvu jako vodimo računa o potrošnji vode (kod tuširanja i pranja zubi pazimo da ne teče bez potrebe), el. energije (gasimo svjetla čim izlazimo iz prostorija, tehniku ne držimo na stand by položaju-gasimo u potpunosti, …prikaži još!
  • Default avatar -
    maree27
    Još od malih nogu roditelji su me učili i uvijek opominjali da moram čuvati prirodu jer ona nas hrani i svojim čistim zrakom održava na životu. Uz roditelje, doprinos mojoj ekološkoj osvještenosti donjelo je i to što sam pohađala nastavu …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.